Koi boxen op maat

De verkoop van koi boxen aan hobbyisten wint de laatste jaren enorm aan populariteit. Voor mij als dealer is dit al een lange tijd een enorm doorn in mijn oog. De boxen worden direct bij binnenkomst al meegeven aan de betreffende hobbyist en zoek het maar uit in de meeste gevallen.

Afgelopen jaren zijn wij veel door hobbyisten ingeschakeld nadat er problemen zijn ontstaan meestal, korte tijd naar binnenkomst. Bij de meeste problemen is het vaak al zo erg dat er enorme uitval al bezig is. In veel gevallen komt dit door verkeerde opvang, te weinig kennis en teveel vissen op te weinig kuub wateropvang.

 

Het opvangen van koi boxen word enorm onderschat door hobbyisten en eindigt vaak in een enorme deceptie. Nogmaals, eigenlijk ben ik pertinent tegen koi boxen verkoop en toch is dit jammer omdat als je het goed doet, je hier enorm veel van kan leren als hobbyist. Ik wil het dan ook anders gaan doen en het een stukje veiliger en interessanter maken voor de hobbyist. Dus koi boxen leveren op maat.

Het is de bedoeling om op kleine schaal in hoeveelheid aan boxen maar ook aan inhoud bij hobbyisten te gaan aanbieden.

Er zullen per box niet meer dan 4 a 6 goede kwaliteit handpick koi worden geselecteerd. Op deze mannier vind ik het wel verantwoord om box aan hobbyisten te verkopen omdat deze aantallen tosai goed is te managen in gedegen systeem. Mensen met interesse in koi boxen tosai in het voorjaar kunnen bij Chikara Koi terecht. Nogmaals hier gaat het niet om de massa, maar puur op kwaliteit gericht.

Het is dan ook mogelijk om bij ons een box handpick koi te bestellen die valt in u eigen prijsklasse. Alle koi zullen dan ook zorgvuldig een voor een door ons met de hand geselecteerd worden.we zullen deze boxen in beperkte hoeveelheid leveren. Bij hobbyisten met interresse zullen we eerst doorspreken in wat voor faciliteiten ze denken deze koi te kunnen gaan groot brengen en kijken of er vooraf nog wat aanpassingen nodig zijn om deze mensen verantwoord een box te kunnen verkopen. Er zijn twee mogelijkheden om box aan te kopen.


Box 1 Handpick koi, prijs in overleg met nazorg een keer huisbezoek.
Box 2 Handpick koi, waarvan Chikara koi de quarantaine verzorgt, prijs in overleg.


Overigens zullen we ook een handleiding leveren bij de boxen om alles vooraf in goede banen te leiden. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.


Chikara Koi.


Reactie schrijven

Commentaren: 0