Kennisdelings dag Chikara Koi


 

Chikara Koi kennisdeling dag 27 februari

 

Nog even en het is weer zover. De Chikara Koi kennisdeling dag.
Iedereen die een bevestiging heeft gehad is welkom vanaf half 11.
Het programma van deze dag zal gevuld worden door de volgende personen.

  

Onze gastspreker zal niemand minder zijn dan Mike Snaden uit de UK en eigenaar van Yume koi. Mike is gepassioneerd door water en Koi en heeft hiermee de afgelopen jaren dan ook zeldzame resultaten behaald in waterkwaliteit en het laten ontwikkelen van koi. Hij begeeft zich al aantal jaren heel dicht bij de kwekers waardoor hij vanaf de sembetsu tot dat de vis uit de mudpond komt hierbij aanwezig is. Door de goede contacten met de kwekers heeft hij de afgelopen jaren mogen zoeken naar de geheimen van de mudponds. Hij heeft van verschillende kwekers de mudponds en hun geheimen ik kaart gebracht. Deze geheimen komt hij dan ook deze dag met ons delen.

  

Joop vd Zalm is een gepassioneerd hobbyist en steun en toeverlaat achter de schermen van Chikara koi. Hij heeft zowel voor Chikara koi als diverse koi bladen prachtige artikelen geschreven. Zijn gave is om moeilijke onderwerpen begrijpbaar op papier of in lezing uit te leggen. Een kunst die niet iedereen is gegeven. Joop gaat ons meenemen op en onder de schubben van een koi, oftewel de huid kwaliteit en pigmentatie.

  

Nou pak je koffers maar vast in, Chikara koi neemt u mee op reis door Japan op zoek naar u droomkoi. John de leur de man achter Chikara koi is en blijft hobbyist met een enorme passie die hij graag met hobbyisten wil delen.  Hij neemt jullie mee langs diverse kwekers en verteld daarbij alle ins en outs. 

 

De lezing is op zaterdag 27-2-2016. 

Hazelaarsplein 3 

4131 AC Vianen 

Tel 0654391029 

info@chikarakoi.nl

 


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    John (vrijdag, 19 februari 2016 22:26)

    Ik heb er weer zin in.