Terugblik Chikara Koi kennisdeling dag.


Voordat ik druk in de weer ben met het selecteren van nieuwe aankopen en het vervullen van de zoekopdrachten voor onze klanten in Japan, wil ik graag nog even terug komen op de Chikara Koi kennisdeling dag.
Het was in mijn ogen, en aan de reacties van de aanwezige hobbyisten te horen, een groot succes. Ondanks een aantal af bellers door de heersende griep, waren er toch nog meer dan 80 aanwezigen. Ik hoor vaak iedereen klagen dat alles minder wordt in onze prachtige Koihobby, sorry maar deze mening deel ik absoluut niet. Er komen steeds meer nieuwe hobbyisten bij en ook de oude garde blijft actief. Alleen moet je er wel wat voor doen.
Hobbyisten staan echt nog te springen om kennisdeling maar dan moet het wel puur zijn.
Hiermee bedoel ik dat er geen commerciële belangen aan een kennisdeling hoort te hangen. Nee men wil pure kennisdeling voor zowel de oude en/of de beginnende hobbyist.
Onze Chikara Koi kennisdeling dag is in een hele korte tijd een begrip geworden. Nu al aanmeldingen gehad van mensen voor volgend jaar omdat ze bang zijn dat het vol is.  Als ik eerlijk ben doen wij het graag en is het telkens weer genieten bij het zien van zo’n volle zaal. Doordat de ruimte beperkt is vallen er helaas steeds weer een hoop hobbyisten buiten de boot en die vragen dan ook of we niet meerdere van dit soort dagen per jaar willen organiseren. Sorry maar in dat geval zou onze dag snel aan kracht verliezen.
Wij organiseren deze dag graag, en dit is niet onze dag maar de dag voor de hobbyist.
Ik heb nog zat goede ideeën die we als presentatie kunnen doen, maar zijn er hobbyisten die graag eens een presentatie over een bepaald onderwerp willen horen dan horen wij dit graag.

 

Ik wil iedereen bedanken voor hun komst op deze kennisdeling dag. En zeg nou zelf waar krijg je nou tegenwoordig een lunch, drankje, hapje en een bak pure kennisdeling mee naar huis en dat alles nog  gratis ook , en in een hobby waar altijd alles aan geld gekoppeld wordt.

 

Chikara Koi 


Reactie schrijven

Commentaren: 0