Prijzen op website Chikara Koi


 Een van de punten die wij geregeld hoorde was dat men het vervelend vond dat een aantal Koi op onze website geprijsd waren als POA oftewel Prijs Op Aanvraag.

Ondanks dat hier een aantal zeer legitieme redenen voor aan te geven zijn, denk bijvoorbeeld eens aan buyer protection, hebben wij besloten dat alle nieuwe koi zo snel mogelijk voorzien worden met een bijbehorend prijskaartje.

Alleen gedurende onze Japan trip kunnen we op bepaalde momenten afwijken en zullen een aantal Koi in eerste instantie tijdelijk als POA op de website verschijnen. Dit betreffen dan vaak alleen de koi uit het hoge segment. Deze manier van werken heeft dan voor zowel de koper als voor ons als Chikara Koi zo zijn voordelen. Na thuiskomst zullen deze koi pas met een prijs worden voorzien.

 

Wij hopen door deze nieuwe koerswijziging de transparantie van Chikara Koi nog verder te vergroten.

 

Chikara Koi