Laatste NieuwsMaruyu Cream Ogon

 

Prachtig nisai cream ogon van Maruyu

Met zeer goede bouw 45 tot 50 cm.

Allen female.

 

Prijs 595 euro

 Chikara koi omosako event.

 

Wij hebben de hand gelegd op prachtige shiro utsuri van Omosako.

Allen tosai uit de black panda bloedlijn.

Tosai van 20 tot 30 cm ongesext allen met certificaat.

Bij chikara koi te bezichtigen. 

 

Prijs van 250 tot 395 euroChikara koi Benigoi

 

Taiho de bloedlijn voor Benigoi van ogata.

Deze lijn staat bekend om zijn grote groei en ouderparen tot ver in de 90 cm. 

Wij hebben de hand gelegd op een bowl benigoi uit deze bloedlijn en ongesext.

 

Prijs 125 euroChikara koi

Bij chikara koi zijn wij gezegend met hele grote groep trouwe hobbyisten die bij ons komen voor hun vissen en voer. Om ook eens wat terug te doen voor deze mensen, kregen ze bij aankoop van 5 kilo of meer van koivoeding een lot. Met dit lot maakten ze kans om op 1 september tijdens de trekking een waardebon van 500 euro te winnen en te besteden aan koi.

Winnende lot is 899De quarantaine periode zit er eindelijk op voor de nieuwe aanwas. We hebben echt pracht collectie binnen gehad van kohaku en sanke. De vissen zijn goed hersteld va kleine wondjes gescheurde vinnetjes en transport schade. Ook de huidkwaliteit komt met de dag in betere conditie. Deze kohaku van Matsue laat met zijn lichaamsbouw u wat beloven. Mooie brede kop die goed over loop in de schouders verraden een goede groei. Patroon is levendig en speels. Ook onder en boven belijning vertellen wat de vis al uitstraalt. Een met recht een jumbo tosai met enorm mooie bouw en verwachte groei potentie. De vis is female en komt uit de golden week selectie.

De prijs is meer dan interessant voor mensen die kwaliteit herkennen. 

995 euroWe zijn langzaam de website aan het updaten met vissen die nog te koop en aanwezig zijn. Mensen zullen wel schrikken van de prijzen. Chikara koi staat bekend voor mensen die stapje hoger willen of zelfs stap. Toch verkopen wij koi vanaf 35 euro , dus voor ieder wat wils. Wij kregen in de golden week de kans om geweldige selectie female en male aan te kopen. De golden week is in Japan in de maand mei. Dan worden alle vissen die telkens een selectie hebben overwonnen als zijnde de beste tosai. Dus de allerbeste tosai die de laatste selectie krijgen. Veel vissen vallen af voor de mudpond omdat het male is. Omdat de kweker geen male in de mudpond wil , vanwege de onrust en paaigedrag vallen deze automatisch af. Ook hiervan hebben we een mooie selectie gekocht. Verder kochten we 15 hoge kwaliteit tosai female die niet de mudpond in konden door ruimte gebrek. We hebben met onze aankopen al rekening gehouden dat het in oktober en november nog wel eens moeilijk kan worden om Japan in te komen met de Corona. Dan zijn we toch al verzekerd van hoge kwaliteit koi.