Hikari Wheat-Germ

Uitstekend verteerbaar, zelfs bij lage watertemperaturen. De stofwisseling van vissen werkt bij een lage watertemperatuur langzamer, waardoor normaal voer slechter verteert wordt. Hikari Wheat-Germ kunt u blijven voeren. Het is daarom een ideaal voer voor ons koude Europese klimaat. Hikari Wheat-Germ is verkrijgbaar in medium pellets. Omdat vissen tijdens de wintermaanden in dieper water verblijven is het ook als zinkende pellet verkrijgbaar.

€ 109,95

€ 98,95

  • Levertijd: 4-6 dagen

Saki-Hikari Basic / Balance

Basisvoer voor volwassen Koi

Saki-Hikari Basic met probiotics is een basisvoer met een uitgebalanceerde hoeveelheid dierlijke en plantaardige eiwitten, mineralen en vitamines van hoge kwaliteit. Het zorgt voor uitste- kende lichaamsproporties en een juiste spierontwikkeling. Saki-Hikari Basic zorgt dat de vissen snel groeien en zich uitstekend ontwikkelen. ook als zinkende pellet verkrijgbaar. 

€ 209,95

  • Levertijd: 4-6 dagen

Saki-Hikari Multiseason

Het beste voer bij lage temperaturen 

De combinatie van gemakkelijk verteerbare ingrediënten, waaronder wheat-germ met probiotic bacteriën zorgt dat Saki-Hikari Multi Seasons uitstekend verteerbaar is bij de laagste temperaturen. Zelfs bij de lagere spijsvertering en verminderde eetlust wordt gewichtverlies voorkomen en blijft de groei constant. Bovendien bezit het voer veel voedingsstoffen en caroteen zodat de kleur bevordert wordt. Dit in tegenstelling tot ander wintervoer dat alleen gericht is op het op peil houden van de gezondheid en de kleur verwaarloosd.

 

15 kg medium pallet

€ 299,95

  • Levertijd: 4-6 dagen

Saki-Hikari Growth

Krachtvoer voor champion Koi

Speciaal voor het kweken van Jumbo Koi werd Saki-Hikari Growth ontwikkeld, dat Koi sneller, beter en groter laat groeien, zonder dat de waterkwaliteit en de algehele gezondheid van de Koi achteruit gaat. Bij een normaal groeibevorderend voer (bv. silk worm) loopt men het risico dat er vetophopingen ontstaan en meestal vervuilt het water sterk. Saki-Hikari Growth met probiotics bevat alle noodzakelijke vitamines, mineralen en enzymen. De juiste verhouding tussen eiwitten, vetten en koolhydraten zorgt voor een snelle, uitgebalanceerde groei en vorm. ook als zinkende pellet verkrijgbaar. 

 

€ 239,95

  • Levertijd: 4-6 dagen

Saki-Hikari color

Voor de mooiste kleuren

Het krachtigste kleurvoer voor Koi. Saki-Hikari bevat de beste kwaliteit spirulina met een hoge concentratie Zeaxanthin. Spirulina, een spiraalvormige alg, rijk aan vitamine B12, caroteen en mineralen, wordt beschouwd als meest effectieve natuurlijke kleurverbeteraar voor de rode gedeeltes (hiban) van Nishikigoi. Zeaxanthin is een soort caroteen welke door stofwisseling van de Koi omgezet wordt van groen naar levendig rood (Hi). Saki-Hikari Color met probiotics zorgt dat de rode kleur intens en lange tijd aanwezig blijft zonder dat de witte kleur (Shiroji) aangetast wordt.

 

15 kg medium pellet

€ 272,49

  • Levertijd: 4-6 dagen